Membri

Este una dintre alegerile noastre de top din Baile Felix.

Aflata la 800 de metri de bazinele termale Apolo si Felix din stațiunea Baile Felix, Vila Crinul ofera facilitati spa si un restaurant cu 50 de locuri si o terasa acoperita. Restaurantul vilei Crinul serveste preparate romanesti traditionale. Proprietatea asigura acces la internet WiFi si parcare private gratuita.

APCS Crinul SRL Vila Crinul

Auto Bara & CO SRL
Agent autorizat

Cu o traditie de peste 35 de ani pe piata auto bihoreana, SC AUTO BARA & CO SRL, a crescut si s-a dezvoltat in ritmul impus de cresterea pietei auto din Romania.

Odata cu evolutia societatii si a pietei auto s-a luat decizia schimbarii denumirii companiei, schimbare care s-a dovedit benefica si care a dus la o mai buna vizualizare si recunoastere a marcii care a consacrat-o pe piata auto locala.

SC CARBODEB SRL se ocupa cu productia de platforme supraterane pentru colectarea selectiva a deseurilor, precum si a altor confectii metalice; cuve metalice pentru alimentarea unor prese, buncare si silozuri de capacitate mica si medie.

Carbodeb SRL

Chem X

ChemX este o societate cu capital romanesc, formata din profesionisti de top cu o experienta de peste 30 de ani in productia de produse chimice lichide pentru industria auto, pentru instalatii si agricultura. Noi cream produse europene de inalta calitate, care îndeplinesc cele mai stricte standarde tehnice din industrie, cu o viziune globala orientata spre piata.

Suntem implicati in procesul de inovare, printr-o cercetare si dezvoltare continua, pentru a tine pasul cu ultima tehnologie din sector si pentru a raspunde cerintelor mereu in schimbare ale pietei.

European Drinks este o impresionanta investiţie, realizata intr-un areal cu totul deosebit, in vecinătatea sub-carpatica a municipiului Oradea, la poalele Munţilor Apuseni, beneficiind astfel de una dintre cele mai valoroase surse de apa minerala din lume.

Captata la peste 1 100 de metri altitudine, apa este adusă pe platformele de productie prin conducte de inox, pe o distanta de 28 de kilometri si, odata imbuteliata, ea sta la baza unuia dintre cele mai de succes branduri ale grupului: Apa minerala Izvorul Minunilor.

Compania European Drinks

Cu o istorie care incepe in 1890, ne numaram printre fabricile cu cea mai lunga traditie in producerea materialelor de constructii.

Experienţa de peste un secol in domeniul productiei de materiale de constructii si modernizarile tehnologice din ultimii ani ne-au permis atingerea si mentinerea unui nivel ridicat al calitatii. De-a lungul anilor, firma s-a dezvoltat atat prin largirea gamei de produse, cat si prin modernizarea liniilor de fabricatie existente, expresie a preocuparii de a oferi utilizatorilor produselor noastre un plus de calitate si valoare.

Congips SA

Constructie de cladiri nerezidentiale/ Constructii de cladiri rezidentiale

Date de contact:
Eugen GUBA – general manager CONREMON

Conremon SRL

Dr. Vlad Cristian DEAC Cabinet Stomatologic

Cabinetul va ofera servicii de stomatologie generala: consultatii si diagnostic dentar, profilaxie (periaj profesional, detartraj, aeropolizaj), odontologie, endodontie, protetica fixa, protetica mobila, mica chirurgie.

Pentru a beneficia de serviciile cabinetului si a face o programare, ne puteti contacta direct din acest site: https://vladdeac.business.site/

Infiintata juridic in anul 2016, FERMA BARZANI SRL, isi desfasoara activitatea principala in domeniul cultivarii fructelor, arbustilor si a pomilor fructiferi.

Activitatea agricola a fermei este situata in apropierea localitatii Barzesti din judetul Arad, intr-o zona deosebit de frumoasa, curata si ferita de orice sursa de poluare pe o raza de cel putin 70 km, la poalele muntilor Codru Moma (Muntii Apuseni).

Ferma
Barzani

Magazin online si traditional de Rochii de mireasa, Rochii de seara, Rochii de ocazii speciale (Nunti, Botezuri).

Fya Mayra SRL

Flavoia Invest SRL

FLAVOIA INVEST SRL este o companie tanara, dinamica, parte a grupului de firme FLAVOIA, cu activitate in dezvoltarea imobiliara pe raza municipiului Oradea. Proiectele demarate in anul 2017 (EAS|Residence Iuliu Maniu 25A), respectiv 2018 (EAS|Residence Paunului 3) consta in doua imobile de locuinte colective cu spatii comerciale la parter si au fost finalizate si predate in anul 2020.

Centrul comunitar Hospice Emanuel a fost infiintat in anul 1996, avand ca activitate principala ingrijirea paliativa a copiilor si a persoanelor adulte diagnosticate cu afectiuni oncologice in stadii avansate.

Serviciile hospice sunt asigurate in regim de gratuitate de o echipa interdisciplinara cu expertiza si formare in domeniul ingrijirilor paliative: medici, asistente medicale, psihologi, asistenti sociali, kinetoterapeut si capelan.

Fundatia Hospice Emanuel

Gavella COM SRL

Fondata in 08 aprilie 1993, S.C. GAVELLA COM S.R.L. este o societate cu capital integral romanesc cu sediul in Romania, judetul Bihor, municipiul Oradea.

SC GAVELLA COM SRL a ales performanta, oferita de solutii inovative, pe care piata constructiilor le solicita permanent. Alegerea unor proiecte de complexitate ridicata, cu grad inalt de functionalitate a determinat managementul societatii sa obtina progresiv standardele de calitate, certificate de Uniunea Europeana.

Inovativ Logistic Oradea

Inovativ Logistic SRL – companie infiintata in 2012, vine in intampinarea necesitatilor companiilor de a gasi un partener de incredere, care sa le ofere solutii rapide si sigure de transport pentru marfa pe care o produc.

Ofera servicii de transport intern si internațional, servicii de logistica in depozitarea marfurilor si consultanta vamala.

Lucon
Agentie de turism

Agentia Lucon isi desfasoara activitatea pe Strada Traian Mosoiu nr 1,Oradea, pe baza unui contract de chirie pe termen nelimitat cu Fundatia Gojdu.

Agentia Lucon are licenta de turism nr 1430 pentru agentie organizatoare, detine polita de insolvabilitate pentru suma de 50.000 euro in caz de faliment.

Sunt o companie care activeaza in domeniul imobiliar. Misiunea mea este sa ofer servicii imobiliare profesioniste si de cea mai inalta calitate clientilor colaboratori.

In acelasi timp, imi iau angajamentul de a ne mentine aceasta reputatie impecabila si de a continua a imbunatati calitatea serviciilor de la an la an, asa cum v-am obisnuit si pana acum.

Margareta Hojda Consultant imobiliar

MOBILIER CROIT PE MASURA. DIN 1999.

Am inceput sa facem mobilier inca din 1999 si de atunci construim si evoluam cu determinare alaturi de clientii nostri. Tranformam spatii in experiente si astfel facem dintr-o casa un camin.

Mob Design

Model Management Sector SRL

In cadrul SC Model Management Sector SRL este infiintata o organizatie de formare in domeniul modelingului pentru copii si tineret si a stilulului vestimentar, precum si o agentie de modele denumita MModels Romania.

Compania organizeaza sesiuni de training in acest domenii precum si evenimente de promovare a modei si a stilului vestimentar.

Furnizor de materiale geosintetice si solutii integrate pentru lucrari de infrastructura.

Solutii tehnice pentru orice tip de aplicatie din domeniul constructiilor: civile, drumuri, poduri, cai ferate, lucrari hidrotehnice si de protectie a mediului inconjurator.

Novatex Solutions

PESTE 10.000 DE ARTICOLE, UN SINGUR FURNIZOR.
Suntem o companie care activeaza pe piata din Romania inca din anul 1996. Domeniul de activitate il consitituie importul si distributia accesoriilor, pieselor de schimb, consumabilelor pentru industrie.

Novatex SRL

Osvadent SRL

Osvadent SRL a fost infiintat in 2005 cu dorinta de a satisface toate cerintele pacientilor in domeniul stomatologic.

Permanent am incercat sa tinem pasul cu tehnologia pentru a putea oferi servicii de calitate atat prin dotare, cat si prin pregatirea specialistilor nostri.

Viziune: armonizarea necesarului tehnic al fermei, a inovatiei din productia de masini agricole si cunoasterii tehnologiilor din domeniu pentru o agricultura durabila.

Misiune: Aducerea producatorilor de masini agricole si a tehnologiilor propuse de acestia cat mai aproape de fermieri si de nevoile lor in productia de bunuri agricole / materii prime alimentare.

PanAgroTeh

Sc Pantano SRL, cu o vechime de peste 15 ani pe piața materialelor de construcții, reflecta pasiunea pentru design interior & exterior, oferind o gama diversificata de placi ceramice & materiale de constructii pentru segmentul rezidential, comercial si administrativ.

Importam & distribuim materiale premium de la producatori de renume la nivel international.

Pantano SRL

SC PRODERAMID SRL ofera o gama diversificata de servicii, punand in slujba clientilor sai personal calificat, aparatura moderna, tehnologie de lucru eficace, detinand toate avizele si autorizatiile necesare desfasurarii activitatilor propuse, fiind o garantie pentru un climat placut si o imagine deosebita a spatiilor in care efectueaza dezinfectie, dezinsectie si deratizare.

Proderamid

RO ET CO INTERNATIONAL S.A. din Oradea, judetul Bihor activeaza pe piata tehnologiei informatiei din anul 1993 si pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Cu un efectiv de peste 20 angajati, RO ET CO INTERNATIONAL S.A. va ofera atat echipamente de tehnica de calcul, birotica si telecomunicatii, cat si solutii profesionale in tehnologia informatiei.

Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania.

RO ET CO INTERNATIONAL SA

RocoNut este primul procesator de miez de nucă din România care lucrează la standarde europene omologate și auditate oficial.

Denumirea ROCONUT vine de la abrevierile binecunoscutei companii de IT & C, RO & CO Soft srl Oradea, o firma de familie care și-a construit un departament dedicat exclusiv miezului de nucă procesat cu cele mai moderne tehnologii.

RocoNut SRL

Prima firma de IT&C din Oradea, infiintata in anul 1991.

RO & CO Soft SRL „pastoreste” domeniul tehnologiei avansate pe vestul romanesc de peste un sfert de secol, realizand astfel venituri de milioane de euro, apropiata ca volum perioadei de existenta de 25 de ani. An de an fima a crescut realizand resurse proprii de dezvoltare in domenii complementare.

RO&CO SOFT

Ofera la cheie sisteme fotovoltaice cat si consultanta tehnica pentru proiecte pe fonduri UE: iluminat public, eficienta energetica in cladiri si surse de energie electrica regenerabile.

SOLAR ECO SYSTEMS SRL

Univest COM SRL

S.C. UNIVEST COM S.R.L. a fost infiintata in anul 1991 si are ca obiect principal de activitate inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare proprii sau inchiriate.

Patrimoniul societatii consta in imobile situate in Oradea si Salonta, jud. Bihor si reprezinta terenuri si constructii.

Ne place sa credem ca suntem diferiti de alte companii din bransa si incercam sa o demonstram in fiecare zi prin exemplul personal, dar si prin modul in care lucram. Ne definim prin flexibilitate, transparenta si viteza de reactie – nu iti vom promite niciodata ce nu putem livra, insa stim foarte bine ce avem de facut, in cat timp o putem face si cum o vom face.

Nu exista un singur mod de a face resurse umane, o singura solutie universal-valabila, de aceea, daca alegi echipa vital HR, ai garantia ca vei fi ascultat si consiliat, ca solutiile pe care ti le vom prezenta vor fi personalizate si adaptate necesitatilor business-ului tau.

Vital HR

Companie de origine belgiana, specializata in furnizarea de solutii inovatoare de ambalare.
Prezenta in Romania inca din 2009, VPK Packaging produce si comercializeaza placi de carton ondulat si cutii de carton.

VPK Packaging Salonta