SC AUTO BARA & CO SRL

Prezentarea companiei

Cu o traditie de peste 35 de ani pe piata auto bihoreana, SC AUTO BARA & CO SRL, a crescut si s-a dezvoltat in ritmul impus de cresterea pietei auto din Romania.

Odata cu evolutia societatii si a pietei auto s-a luat decizia schimbarii denumirii companiei, schimbare care s-a dovedit benefica si care a dus la o mai buna vizualizare si recunoastere a marcii care a consacrat-o pe piata auto locala.

In urma preluarii in 1999 a marcii autohtone Dacia de catre grupul francez Renault, Auto Bara & Co a urmat trendul ascendent impus de grupul Renault. A devenit agent autorizat pentru cele trei marci reprezentate in Romania de grupul francez: Dacia, Renault, Nissan.

Odata cu aceasta noua provocare dar si cu cerintele exigente ale consumatorilor si ale grupului Renault, AUTO BARA & CO si-a diversificat serviciile pe care le pune la dispozitia clientilor.

In momentul de fata, AUTO BARA & CO este reparator agreat Dacia, Renault, Nissan la standardele impuse de uzina, linie ITP autorizata, atelier de tinichigerie si vopsitorie, comert cu autovehicule rulate, comert cu piese de schimb de origine pentru marcile reprezentate (en-gros si en-detail) asistenta rutiera 24/24h, 7 zile pe saptamana, 365 zile pe an.

Cel mai important capital al companiei il constituie angajatii societatii, care nu sunt deloc putini: 90 oameni sunt implicati in procesul de vanzare, servicii post-vanzare, service, vopsitorie, tinichigerie.

Intreg personalul care intra in contact direct cu clientii este supus periodic la instructaje si calificari la Academia Automobilului din Mioveni pe diferite teme in functie de natura postului pe care il ocupa in companie.

Prin aceste calificari periodice se asigura innoirea bagajului de cunostinte in conformitate cu produsele si serviciile pe care grupul Renault – Dacia le ofera in Romania si implicit pe produsele si serviciile pe care AUTO BARA & CO le ofera clientilor locali.

Pentru ca resursele umane ale firmei sunt cele mai importante in viziunea mangementului societatii, aceasta a accesat fonduri europene in proiectul „Siguranta si sanatatea angajatilor, obiectiv de maxima importanta al managementului companiei”, proiect in valoare de 200.000 Euro.

In acest proiect, timp de un an de zile s-au format 90 de angajati in teme de securitate si sanatate prin cursuri de PSI, SSM, prim ajutor, managementul deseurilor.

Capacitatea service-ului este si ea pe masura renumelui. Luna de luna peste 1000 de autovehicule intra in service, iar cei peste 40 de angajati calificati in procesul service asigura buna desfasurare a procesului de reparatie.

Personalul TESA este si el pe masura anvergurii activitatii companiei.

20 de angajati cu studii superioare asigura buna si in deplina legalitate a activitatii companiei AUTO BARA & CO.

Dat fiind faptul ca tendintele pietei de consum sunt orientate catre pachete complete de servicii, Auto Bara a dezvoltat sisteme de asigurare dedicate clientilor finali si punct de constatare si autoconstatare, astfel incat clientii sa nu mai fie nevoiti sa se plimbe intre centrele de asigurari.

In acest fel, timpii de incheiere a dosarelor de dauna si implicit a reparatiilor autovehiculelor sunt redusi la jumatate, cu costuri minime de solutionare.

De asemenea Auto Bara este actionar majoritar in societatea de brokeraj Romagent, societate care colaboreaza cu toate firmele de asigurari de pe piata romaneasca de asigurari, si care are o cota de piata de 7-10% in piata bihoreana.

De asemenea, dat fiind faptul ca Guvernul Romaniei prin Agentia Fondului de Mediu incurajeaza permanent innoirea parcurilor auto, Compania a considerat oportun sa dezvolte si activitatea de Remat

Astfel, echipele de vanzari ofera potentialilor clienti servicii si consultanta complete (preluare autovehicul vechi, intocmire dosar Remat, radiere si distrugere autovehicul) in demersul achizitiei unui autovehicul nou prin programul Remat.

SC AUTO BARA & CO SRL este certificat cu certificatele de calitate ISO 9001, ISO 14001, ISO 450001 privind intretinerea si reparatia auto, transport si vanzari auto inca din 2006, certificate care garanteaza calitatea lucrarilor efectuate in service-ul autorizat AUTO BARA & CO.

SC AUTO BARA & CO SRL