European Drinks

Prezentare

European Drinks este o impresionanta investitie, realizata intr-un areal cu totul deosebit, in vecinatatea sub-carpatica a municipiului Oradea, la poalele Muntilor Apuseni, beneficiind astfel de una dintre cele mai valoroase surse de apa minerala din lume.

Captata la peste 1 100 de metri altitudine, apa este adusa pe platformele de productie prin conducte de inox, pe o distanta de 28 de kilometri si, odata imbuteliata, ea sta la baza unuia dintre cele mai de succes branduri ale grupului: Apa minerala Izvorul Minunilor.

Dezvoltandu-se in perfect acord cu cerintele pietei, European Drinks acopera astazi principalele segmente ale pietei bauturilor racoritoare si apelor minerale din Romania si din mai multe tari europene, asezand produse premium si value for money pe mesele a milioane de consumatori. Printre cele mai importante branduri de bauturi racoritoare amintim aici: Frutti Fresh, Fruttia Juice, Fruttia Delicio, Fruttia Limonada, Adria, Vita Tonic etc.

European Drinks, una dintre cele mai mari investitii private din Romania, a fost fondata de fratii Viorel si Ioan Micula. Azi reprezinta unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata bauturilor racoritoare si apelor minerale.

European Drinks vine in intampinarea dorintelor mereu in schimbare ale clientilor prin produse extrem de bune calitativ, care sa satisfaca si cele mai pretentioase gusturi. Liniile de imbuteliere de care dispune sunt furnizate de unele dintre cele mai importante companii de profil din lume: Krones (Germania), Sidel (Franta), York (Austria), Tetra Pak, Alfa Laval (Suedia), etc.
Respectand cele mai exigente standarde igienico-sanitare din industria alimentara si preocupandu-se constant de protectia mediului, European Drinks reuseste sa concureze cu succes pe una dintre cele mai competitive piete.

“Cred ca nici un efort nu este prea mare atunci cand rezultatul final este atat de generos: noi, o mana de oameni, am reusit sa demonstram in mod stralucit ca lucrurile pot merge si bine in aceasta tara pentru ca nu cred ca exista companie din Romania care sa cunoasca o astfel de evolutie. O evolutie care a sfidat regula de a ceda in fata impedimentelor de tot felul, o reusita exemplara intr-o economie de tranzitie care s-a constituit si se mai constituie inca intr-o foarte mare incercare pentru orice intreprinzator particular.”

Dipl. Ing. Viorel Micula