FLAVOIA INVEST SRL

FLAVOIA INVEST SRL este o companie tanara, dinamica, parte a grupului de firme FLAVOIA, cu activitate in dezvoltarea imobiliara pe raza municipiului Oradea.

Proiectele demarate in anul 2017 (EAS|Residence Iuliu Maniu 25A), respectiv 2018 (EAS|Residence Paunului 3) consta in doua imobile de locuinte colective cu spatii comerciale la parter si au fost finalizate si predate in anul 2020. Noile proiecte incepute in anul 2020 (EAS|Residence Crinului si EAS|Residence Ep.R.Ciorogariu pastreaza aceiasi linie de cladiri moderne, cu functiuni mixte, oferind clientilor apartamente si spatii comerciale la cele mai inalte standarde din punct de vedere al calitatii materialelor utilizate cat si al dotarilor acestora.

“Locatiile in care ne dezvoltam sunt puncte cheie si strategic alese in zonele cu cel mai mare interes, central si ultracentral. In ceea ce priveste produsul eforturilor noastre, am ales doar furnizorii de top din fiecare domeniu astfel incat rezultatul final sa se ridice la standardele cele mai ridicate, intrunind astfel exigentele consumatorului oradean din clasa premium.” – Flaviu POP – CEO Flavoia Invest.

E-mail: office@flavoia.ro
Website: www.EASResidence.ro