Model Management Sector SRL

In cadrul SC Model Management Sector SRL este infiintata o organizatie de formare in domeniul modelingului pentru copii si tineret si a stilulului vestimentar, precum si o agentie de modele denumita MModels Romania.

Compania organizeaza sesiuni de training in acest domenii precum si evenimente de promovare a modei si a stilului vestimentar.

MModels Romania organizeaza anual evenimente insemnate pentru comunitatea oradeana si indeosebi pentru mediul de afaceri bihorean find promotorul conceptului de advertising face to face respectiv a evenimentelor de gen Fashion in cadrul carora partenerii isi promoveaza brandurile si serviciile aferente, o imbinare a modei si a stilului vestimentare cu ideea de business si a life-style-ului in general.

Evenimentele cele mai importante cu o rezonanta semnificativa in mediul afacerilor bihorean au fost:
2011 – Miss Transilvania la Teatrul Regina Maria
2014 – Bilionaires Night Hotel Elite Oradea
2017 – Balul Operei Vox la Teatrul Regina Maria partea de Fashion cu Catalin Botezatu
2018 – Oradea Revolving The Beautiful la Teatrul Regina Maria
2018 – Transilvania Fashion Week singurul festival de moda din Oradea si judetul Bihor organizat pe o perioada de 3 zile cu evenimente de moda la Cetatea Oradea Sala Lapidarium, Muzeul Tarii Crisurilor si Seara de Gala la Ambasador
2019 – Oradea Revolving The Beautiful pe strada pietonala Vasile Alecsandri
2019 – Oradea Fashion Days prima editie

Suntem in curs de organizare Transilvania Fashion Week Editia 2020 insa cu prezentari de moda fara public cu transmitere on line din locatii precum Filarmonica de Stat Oradea, Cetatea Oradea, si alte edificii culturale ale orasului.

Suntem initiatorii proiectului de cultura si civilizatie urbana si regionala si obiectivul nostru este de a dezvolta prin astfel de evenimente Fashion corelarea intre ideea de moda si stil in general si cea de business.