Congips SA - Fabrica de polistiren

Cu o istorie care incepe in 1890, ne numaram printre fabricile cu cea mai lunga traditie in producerea materialelor de constructii.

Experienta de peste un secol in domeniul productiei de materiale de constructii si modernizarile tehnologice din ultimii ani ne-au permis atingerea si mentinerea unui nivel ridicat al calitatii. De-a lungul anilor, firma s-a dezvoltat atat prin largirea gamei de produse, cat si prin modernizarea liniilor de fabricatie existente, expresie a preocuparii de a oferi utilizatorilor produselor noastre un plus de calitate si valoare.

Experienta de aproape un secol in domeniul productiei de materiale de constructie si modernizarile tehnologice din ultimii ani ne-au permis atingerea si mentinerea unui nivel ridicat al calitatii. Multi din clientii nostri din tara sau strainatate care au folosit produsele noastre si alte produse similare au confirmat calitatea superioara a produselor noastre. De-a lungul anilor, firma noastra s-a dezvoltat atat prin largirea gamei de produse, cat si prin modernizarea liniilor de fabricatie existente, aceasta fiind una dintre preocuparile noastre si la ora actuala.

Suntem deschisi în continuare colaborarilor in vederea modernizarii si retehnologizarii liniilor de fabricatie, dezvoltarea de noi produse in domeniul materialelor de constructii.

Date de contact:
Ioan LEZEU – general manager