SC UNIVEST COM SRL

Prezentare

S.C. UNIVEST COM S.R.L. a fost infiintata in anul 1991 si are ca obiect principal de activitate inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare proprii sau inchiriate.

Patrimoniul societatii consta in imobile situate in Oradea si Salonta, jud. Bihor si reprezinta terenuri si constructii.

Suprafata totala de inchiriat pentru birouri clasa B+ este de 1.400 mp, iar spatiile cu functiune mixta (productie, depozitare, comerciale, birouri) insumeaza peste 10.700 mp.

Localizarea imobilelor din patrimoniul nostru este benefica chiriasilor datorita accesului facil catre cai de circulatie importante si vami (Bors si Salonta).

Incintele situate in Oradea, Calea Borsului, nr. 37N si Salonta, Str. Regele Ferdinand, Nr.7, permit accesul camioanelor de mare tonaj, ceea ce faciliteaza manevrele de descarcare – incarcare, ce pot fi realizate mecanizat cu utilajul nostru.

Birourile noastre pot fi partial sau integral mobilate, in functie de cerintele chiriasului.

Birourile din Oradea sunt conectate la internet de mare viteza, iar in spatiile cu functiuni mixte, utilitatile (inclusiv curent trifazic si gaz natural) sunt contorizate individual.

Cladirile de birouri din Oradea, sunt situate in zona de vest (Calea Borsului), respectiv într-o zona in plina dezvoltare imobiliara (Kaufland si Lidl Iosia).

In acelasi timp, societatea detine spatii cu functiuni mixte (birouri si comerciale) in mai multe locatii din Oradea si Salonta, oferta noastra constand in cladiri cu suprafete adaptare cerintelor potentialilor chiriasi, de la 100-200 mp la 400- 900 mp.

De retinut ca, spatiile din Salonta, respectiv imobilul teren + constructii situat pe str. Regele Ferdinand, nr.7, spatiu comercial/servicii situat pe Aleea Petre Paulescu, precum si depozitul din satul Ghiorac (Comuna Ciumeghiu), sunt oferite si spre vanzare.

Experienta de peste 20 de ani in domeniul administrarii si inchirierii imobilelor, ne indreptateste sa spunem ca societatea este unul din principalii furnizori de spatii de inchiriat din zona, fiind deschisi si adaptabili cerintelor chiriasilor nostri.

Iar faptul ca cei mai multi dintre chiriasi utilizeaza spatiile noastre perioade lungi de timp (5-7-10 ani) constituie o garantie in plus pentru dezvoltarea unor bune relatii de colaborare.