Prezentare

ChemX este o societate cu capital romanesc, formata din profesionisti de top cu o experienta de peste 30 de ani in productia de produse chimice lichide pentru industria auto, pentru instalatii si agricultura. Noi cream produse europene de inalta calitate, care indeplinesc cele mai stricte standarde tehnice din industrie, cu o viziune globala orientata spre piata.

Suntem implicati in procesul de inovare, printr-o cercetare si dezvoltare continua, pentru a tine pasul cu ultima tehnologie din sector si pentru a raspunde cerintelor mereu in schimbare ale pietei.

“Suntem ceea ce facem in mod repetat, prin urmare, perfectiunea nu este un act, ci un obicei.“

PRODUSE ChemX
Gama Antigel si Lichid de parbriz Liquitech Automotive:
1. Divizia Auto si moto
2. Divizia Camioane
3. Divizia Masini agricole
Gama Liquitech Pro Instalatii
Gama Aurora Ingrasamant foliar complex concentrat pentru agricultura

SERVICII ChemX
Private Labeling / Custom Manufacturing va cream gama d-voastra de produse personalizate cu marca proprie. In lumea de astazi a branding-ului si a conceptului de marketing, este posibil sa nu fie necesar ca o companie sa produca fiecare produs chimic. Pe langa fabricarea propriului nostru brand, fabricam si marci private pentru orice lichid chimic. Acestea sunt create intr-un proces de productie certificat si, prin urmare, indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate. Noi, la ChemX, producem pentru diversi producatori si distribuitori, care comercializeaza produsele cu propriul nume de marca, asigurandu-ne in acelasi timp de calitatea superioara a produsului.

Noi va oferim suportul necesar in crearea brandului personalizat si unic prin furnizarea de materiale precum logouri si taglines.

Antigelurile Auto Liquitech
Antigelurile auto Liquitech respecta cu strictete standardele de calitate ale producatorilor de automobile, astfel protejand instalatia masinii de:
– Inghet
– Coroziune
– Fierberea agentului de racire

Gama Liquitech Pro Instalatii
Produsele din aceasta gama respecta norme stricte de calitate, dorind a fi un standard in domeniul protectiei si intretinerii instalatiilor.

AURORA
INGRASAMANT FOLIAR COMPLEX SUPERCONCENTRAT

Un ingrasamant foliar de ultima generatie este folosit pentru culturile de camp, legumicultura, viticultura si pomicultura in cadrul tehnologiilor agricole
de varf;
Mareste intensitatea fotosintezei;
Un numar sporit de flori fertile ce conduce la o crestere a producției cu 10-40%
Creste calitatea recoltei;
Este compatibil cu majoritatea pesticidelor;
Refacerea plantei dupa distrugeri cauzate de fenomene naturale nefavorabile.

Ambalaje disponibile:
100 ml
1 l – 576 buc x palet