Prezentare

Este una dintre alegerile noastre de top din Baile Felix.

Aflata la 800 de metri de bazinele termale Apolo si Felix din statiunea Baile Felix, Vila Crinul ofera facilitati spa si un restaurant cu 50 de locuri si o terasa acoperita. Restaurantul vilei Crinul serveste preparate romanesti traditionale. Proprietatea asigura acces la internet WiFi si parcare private gratuita.

Vila dispune de 50 de locuri de cazare in camere si apartamente. Toate camerele au aer conditionat, TV, mini- frigider, o baie private cu dus si articole de toaleta gratuite si un balcon.

Oaspetii pot juca biliard si tenis de masa sau se pot relaxa la sauna si in cada cu hidromasaj, facilitati disponibile la un cost suplimentar. Oaspetii vilei Crinul se bucura de o reducere de 50% la parcul acvatic Prezident.

La cativa km de orasul Oradea, la marginea padurii in statiunea Baile Felix, Vila Crinul va ofera un comfort deosebit pentru orice ocazie, fie ca este vorba de un weekend, un intreg sejur sau o calatorie de afaceri.

Locurile cu nuferi se afla la l km, iar parcul acvatic este la 2 km. La doar 20 de metri de proprietate exista o statie de autobuz. La cerere, sunt disponibile servicii de transfer de la gara, situata la 1 0 km, precum si de la aeroportul orasului Oradea, aflat la ll km.

Vorbim limba dumneavoastra! Va asteptam!

Contact: 04 074 920 7653 / 04 074 457 8739
www.vilacrinul.ro
Email : vilacrinul_felix@yahoo.com