PANTANO SRL

Sc Pantano SRL, cu o vechime de peste 15 ani pe piata materialelor de constructii, reflecta pasiunea pentru design interior & exterior, oferind o gama diversificata de placi ceramice & materiale de constructii pentru segmentul rezidential, comercial si administrativ.

Importam & distribuim materiale premium de la producatori de renume la nivel international. In portofoliul Pantano regasim branduri precum Tau Ceramica, Tubadzin, Paradyz, Mapei, Creaton, Kai Ceramics, Policolor, Teraplast, Cersanit, Bilka, Holcim, Cesarom, CRH, Tondach, Policolor, Cemacon, Adeplast, Bramac, Emigres, Saint- Gobain, Velux, Ursa, Ferroli, Macon, Dune Ceramica, etc.

În permanenta analizam tendintele de home design & business design la nivel international, aducand pe piata din Romania materiale de top, care sa puna in valoare proiectele realizate si totodata sa ofere durabilitate in timp.

Avem la activ sute de proiecte, realizate in localitatile Beius, Oradea si diferite locatii in jud. Bihor, SC PANTANO SRL, fiind furnizorul principal al materialelor de constructii si placilor ceramice, oferind multiple tipuri de finisaje si texturi.