RocoNut SRL

RocoNut este primul procesator de miez de nuca din Romania care lucreaza la standarde europene omologate si auditate oficial.

Denumirea ROCONUT vine de la abrevierile binecunoscutei companii de IT & C, RO & CO Soft srl Oradea, o firma de familie care si-a construit un departament dedicat exclusiv miezului de nuca procesat cu cele mai moderne tehnologii.

In acest context, in Romania, linga Oradea in localitatea Nojorid, RO & CO Soft SRL a creat o entitate procesatoare de miez de nuca ce are drept misiune, simbioza satisfactiei combinate intre cultivatorul privat si consumatorul final. Scopul acesteia este realizarea celui mai bun miez de nuca pentru piata europeana.

Cu o echipa de 35-40 de angajati ROCONUT reuseste sa proceseze lunar, 50-60 tone de miez de nuca finit conform normelor internationale si a certificarilor de calitate autorizate.

De familie fiind, afacerea se va extinde cu investitii solide care sa conduca la un volum de productie anuala de peste 1000 de tone de miez de nuca premium sub marca ROCONUT.

Miezul de nuca prajit in cel mai bun ulei de cocos si putin sarat cu sare iodata de mare, este cerut de baruri, restaurante, cofetarii, snack barurile din cinematografe, fiind cel mai bun ingredient sanatos langa un pahar de suc, bere sau vin – acasa cu familia, cu prietenii, sau la o petrecere.

Date contact

Cornel SABAU – general manager
E-mail: cornel.sabau@rocosoft.ro
Web: http://www.roconut.ro/