RO ET CO INTERNATIONAL SA

RO ET CO INTERNATIONAL S.A. din Oradea, judetul Bihor activeaza pe piata tehnologiei informatiei din anul 1993 si pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Cu un efectiv de peste 20 angajati, RO ET CO INTERNATIONAL S.A. va ofera atat echipamente de tehnica de calcul, birotica si telecomunicatii, cat si solutii profesionale in tehnologia informatiei. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor.

In cadrul companiei RO ET CO INTERNATIONAL S.A. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi va dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania RO ET CO INTERNATIONAL S.A. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei.

RO ET CO INTERNATIONAL este certificata pentru sistemul de management al calitatii ISO 9001:2008 si pentru sistemul de management de mediu ISO 14001:2005.

RO ET CO INTERNATIONAL SA
RO ET CO INTERNATIONAL SA